طريقه عمل الشيش طاووك

                                                             طريقه عمل  الشيش طاووك

                                                                         علي طريقه الصيفي

صدور فراخ مخليه من الجلد و العظم تقطع الي مكعبات 

معلقه ملح ك

ملح فلفل اسود ص

معلقه جوزه الطيب صغيره

بصلتين متوسطتين 

علبه زبادي

معلقتين مسطرده

معلقه ثوم صغيره

تتبل صدور الفراخ بالخلطه السابقه و توضع بالثلاجه ملفوفه بإسترتش ساعه علي الاقل و تخرج قبل التسويه بنص ساعه

تترص في عيدان خشب طويله بالشكل اللي يعجبك و علي سبيل المثال :

 حلقه بصل قطعه فراخ فلفل رومي طماطم فلفل الوان و ممكن بطاطس مسلوقه نص سوي مكعبات كخضار سوتيه و هكذا

تتم التسويه علي جريل و ليست في فرن عشان تكون طريه من الداخل jucy و مقرمشه من الخارج Grilled او شوايه فحم



                                                                       و بالف هنا علي قلوبكوا

Written By\ Chef Ahmed El Sefy

0/Post a Comment/Comments

أحدث أقدم