طريقه عمل الشيش طاووك
علي طريقه الصيفي
صدور فراخ مخليه من الجلد و العظم تقطع الي مكعبات
معلقه ملح ك
ملح فلفل اسود ص
معلقه جوزه الطيب صغيره
بصلتين متوسطتين
علبه زبادي
معلقتين مسطرده
معلقه ثوم صغيره
تتبل صدور الفراخ بالخلطه السابقه و توضع بالثلاجه ملفوفه بإسترتش ساعه علي الاقل و تخرج قبل التسويه بنص ساعه
تترص في عيدان خشب طويله بالشكل اللي يعجبك و علي سبيل المثال :
حلقه بصل قطعه فراخ فلفل رومي طماطم فلفل الوان و ممكن بطاطس مسلوقه نص سوي مكعبات كخضار سوتيه و هكذا
تتم التسويه علي جريل و ليست في فرن عشان تكون طريه من الداخل jucy و مقرمشه من الخارج Grilled او شوايه فحم
Written By\ Chef Ahmed El Sefy
إرسال تعليق